VIDEO Primarul Eugen Ion: “Am finalizat rețelele de canalizare în Jurilovca și Sălcioara”

Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a anunțat că au fost finalizate rețelele de canalizae în Jurilovca și Sălcioara.

“Până acum am reușit să finalizăm rețelele de canalizare în Jurilovca și Sălcioara, având și două stații de epurare ultra moderne.

În Vișina, lucrările la canalizare sunt în plină desfășurare și nu va mai trece forte mult până când și acolo vom avea același tip de rețea și aceleași condiții pentru cetățeni” , a spus Eugen Ion.

El a mărturisit că în urmă cu 12 ani această chestiune era de domeniul fantasticului.

“În urmă cu 12 ani, să avem canalizare și stații de epurare automatizate în toate cele trei sate ale comunei Jurilovca părea o chestiune de domeniul științifico fantastic. Poate chiar era”, a afirmat primarul din Jurilovca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*