Incendiu la Liceul Economic din municipiul Tulcea. 400 de elevi s-au evacuat în siguranță. Focul a fost cauzat de un scurt circuit la un conductor electric

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs astăzi la Liceul Economic din municipiul Tulcea, iar 400 de elevi s-au evacuat în siguranță. Focul a fost cauzat de un scurt circuit la un conductor electric.

Potrivit ISU Tulcea, în urmă cu scurt timp Detașamentul de pompieri Tulcea fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că la Liceul Economic din municipiul Tulcea a izbucnit un incendiu, la etajul al treilea, în holul clădirii.

„Către locul evenimentului s-au deplasat o autospecială  de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, elevii care se aflau în clădire, au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exercițiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranță.

Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenție, de către personalul prezent la locul de muncă.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurt circuit la un conductor electric” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*