PSD Tulcea și-a stabilit candidaturile pentru alegerile locale. Horia Teodorescu dorește un nou mandat la CJ Tulcea, iar Dragoș Simion intră în cursă pentru Primăria Tulcea

Horia Teodorescu. FOTO PSD Tulcea

PSD Tulcea anunță oficial candidaturile pentru alegerile locale din 09 iunie 2024. Astfel, Horia Teodorescu se înscrie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, iar Dragoș Simion intră în cursa pentru funcția de primar al municipiului Tulcea.

“Aceste candidaturi sunt rezultatul propunerilor organizațiilor locale și a unei analize atente asupra voinței și așteptărilor tulcenilor, reflectând și rezultatele favorabile obținute în urma unor sondaje de opinie, precum și validarea lor de către Biroul Politic Județean al PSD Tulcea.

Candidatura domnului Horia Teodorescu este fundamentată de un palmares impresionant de realizări, având o experiență vastă în administrație publică și viziunea necesară pentru a continua dezvoltarea județului nostru. Podul suspendat peste Dunăre Tulcea – Brăila, Faleza Ivan Patzaichin Tulcea, Noua Sală Polivalentă din Tulcea, investițiile în infrastructura de sănătate, reabilitarea patrimoniului cultural și a infrastructurii rutiere județene – sunt doar câteva dintre realizările care stau mărturie angajamentului său față de tulceni” – PSD Tulcea.

„Am pornit în administrația publică plin de încredere, voință și cu multe idei de proiecte pentru județul Tulcea. Sunt bucuros că am avut alături de mine oameni competenți și echipe care au lucrat cu aceeași dorință, pentru binele tulcenilor. Faptele sunt cartea mea de vizită și mă bucur că am reușit să duc la capăt proiecte absolut necesare pentru tulceni, care vor servi ca fundație și punct de plecare pentru investițiile din următorii ani. Am dovedit că faptele fac diferența și că lucrurile asumate devin realitate.” a declarat Horia Teodorescu.

În același timp, candidatura lui Dragoș Simion vine ca un răspuns hotărât la nevoile stringente ale municipiului Tulcea.

„În ultimii ani, am fost martori la transformarea municipiului Tulcea într-o ruină. Am descoperit că străzile pot avea gropi în care să te îneci, iar o banală ploaie de câteva minute ne transformă într-o mică Veneție. Anul acesta ne recâștigăm orașul! – aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, ci un angajament ferm pentru un suflu nou și o schimbare reală.” a declarat Dragoș Simion.

De asemenea, în zilele următoare vor fi validați toți candidații organizației PSD Tulcea, pentru alegerile locale din 09 iunie 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Frumoase realizari , dar… cu drumul Tulcea-Chilia cum ramane? Care sunt marile realizari cu acel drum , ca sa nu mai vorbim de drumul Tulcea-Sulina? Cum ii scoatem din izolarea, demna de Comuna Primitiva , pe acei oameni?! Iarna mai sunt zapezi, cateodata mai ingheata si Dunarea , locuitorii de acolo sunt uitati de oameni , dar si de Dumnezeu ! Poate, schimbam ceva si nu mai stam cu spatele la ei! Puneti-va in locul lor !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*