Fapte sancționate de jandarmii tulceni în perioada minivacanței de 1 Mai

Jandarmii tulceni au aplicat, la sfârșitul săptămânii trecute, amenzi în valoare de peste 12.000 de lei. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei, în perioada minivacanței de 1 Mai.

În această perioadă, jandarmii au aplicat pe raza județului 15 sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a Ordonanței de Urgență nr 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura.

Abaterile constatate în teren au fost următoarele: proferarea în public de injurii și expresii jignitoare, utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, lăsarea în libertate a animalelor care pot prezenta un pericol pentru persoane, participarea la scandal, alarmarea organelor de menținere a ordinii publice fără motiv întemeiat, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității și pescuitul recreativ în habitate piscicole naturale, în perioada de prohibiție și în zone de protecție.

De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a două infracțiuni (lovirea sau alte violențe și deținerea uneltelor de plasă de tip monofilament) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*