Incendiu într-o locuință din Babadag pornit de la un reșou

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de vineri, 11 februarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință din orașul Babadag.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost trimis de urgență un echipaj de stingere format din șase subofițeri, care au constat că focul se manifesta într-o cameră a locuinței și au intervenit pentru a limita extinderea flăcărilor și lichidarea rapidă a incendiului. În urma evenimentului a ars o saltea, un pat și materiale textile.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un reșou amplasat necorespunzător față de materiale combustibile. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*