Peste 60 de stupi de albine, distruși într-un incendiu în apropierea localității Atmagea

Pompierii militari din cadrul Stației Babadag au intervenit în cursul zilei de luni, 20 iunie, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, care se manifesta în apropierea localității Atmagea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, însă focul se manifesta violent la mai mulți stupi de albine și aproximativ 100 de metri pătrați de vegetație uscată. Extinderea focului a fost imediat limitată, însă stupii nu au mai putut fi salvați.

În urma incendiului au ars peste 60 de stupi de albine și aproximativ 150 de metri păstrați de vegetație uscată.

Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*