FOTO O persoană a fost rănită într-un accident rutier petrecut în municipiul Tulcea

O persoană a fost rănită într-un accident rutier petrecut în municipiul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O persoană a fost rănită vineri, 1 octombrie, în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Tulcea, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din județul Vâlcea, care circula din direcția străzii Prelungirea Taberei către strada Isaccei, ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de o femeie de 47 de ani, aceasta fiind apoi proiectată într-un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Nalbant, județul Tulcea. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 47 de ani.

Cei trei conducători auto implicați în evenimentul rutier posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*