Incendiu în localitatea Pătlăgeanca. Au ars 26 de hectare de vegetație uscată și pădure

Incendiu de vegetație. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit, marți, 6 septembrie, în localitatea Pătlăgeanca și au ars 26 de hectare de vegetație uscată și pădure.

Astfel, în jurul orei 16:00, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Pătlăgeanca.

La fața locului a fost trimis un echipaj  al Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere de capacitate mare.

Ajunși la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la pădure și la vegetația uscată.

Salvatorii au intervenit pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

În total au ars aproximativ 26 de ha de vegetație uscată și pădure.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*