Locuință din Dunavățu de Jos salvată de flăcări de către un pompier aflat în timpul liber

Locuință din Dunavățu de Jos salvată de flăcări de către un pompier aflat în timpul liber. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, marți seară, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Dunavățu de Jos.

Până la sosirea pompierilor militari, incendiul a fost localizat și izolat de către un pompier aflat în timpul liber, plutonierul adjutant șef Florin Tulceanu, împreună cu câțiva localnici.

Focul, ce se manifesta la o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la două case învecinate, a fost stins după aproximativ o oră de la sosirea echipajelor. Au ars acoperișul magaziei din plăci de azbociment și astereală lemn pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și 10 metri liniari de gard din stuf.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*