Jandarmii tulceni au intervenit după ce un bărbat a fost agresat pentru că a refuzat să plătească o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat

FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din Tulcea au fost chemați să intervină după ce un bărbat a fost agresat pentru că a refuzat să plătească o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, ieri, 8 iulie 2024, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că a fost agresat fizic de către un alt bărbat.

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat fizic de un alt bărbat. El a declarat că motivul conflictului ar fi fost reprezentat de refuzul persoanei reclamate de a plăti o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat. Persoana vătămată a declarat că a fost lovit în zona capului, s-a dezechilibrat și a căzut, ceea ce i-a provocat o rană deschisă la nivelul piciorului” – Jandarmeria Tulcea.

A fost solicitat un echipaj medical la fața locului, care a transportat bărbatul la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații suplimentare.

Jandarmii au identificat persoana reclamată, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*