Horia Teodorescu, președintele PSD Tulcea: “Dragoș Simion are determinare, are voinţă şi are ştiinţă”

Conferința PSD Tulcea. FOTO PSD Tulcea

O conferinţă de presă pentru lansarea Programului de Guvernare Locală pentru Municipiul Tulcea a avut loc marți, 28 mai, iar la eveniment au participat Horia Teodorescu – preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Tulcea, Andaluzia Luca – preşedintele organizaţiei municipale PSD, precum şi candidatul pentru primăria municipiului Tulcea, Simion Dragoș.

În debutul conferinţei de presă, președintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu a declarat:

„Am făcut această conferinţă de presă, pentru a lămuri câteva lucruri importante, să dezamorsăm acolo unde sunt informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, să ne audă poporul tulcean şi nu numai, care este atmosfera la noi în PSD şi mă refer la organizaţia Tulcea. Vreau să spun un lucru foarte clar: noi când am plecat în această campanie electorală, am plecat ca nişte prieteni. Nu vorbesc doar de cei trei de la prezidiu, vorbesc de toată organizaţia judeţeană. Nu există niciun fel de schismă, sau vreo altă gândire decât cea a victoriei. Şi când spun că este doar varianta câştigului, spun asta bazându-mă pe anumite date sociologice şi bazându-ne pe ceea ce vedem şi auzim în municipiul şi în judeţul Tulcea.”

„Dragoş, aşa cum îl ştiu eu ca şi candidat al nostru, are determinare, are voinţă şi are ştiinţă. Tulcea cred că merită un alt mod de abordare şi un alt fel de a face lucrurile. La Tulcea, trebuie făcută şi este nevoie de o schimbare, de sânge proaspăt, cum spunem noi, de alte inițiative şi de o gândire ordonată. Dragoş este omul care are astfel de calităţi şi pe care eu îl girez din tot sufletul”, a mai declarat preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

În continuarea conferinței, a preluat cuvântul Dragoș Simion, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Tulcea.

„Am găsit în Partidul Social Democrat oameni care să susţină ideile comune şi benefice pentru municipiul nostrum, pentru că, aşa cum a spus şi domnul preşedinte, trebuie să dezvoltăm municipiul Tulcea aşa cum se cuvine şi trebuie să-l dezvoltăm pe toate segmentele. Din păcate, în ultimii ani, am observat cu toţii că ne-am axat pe lucrări de infrastructură, pe lucrări edilitare, lucruri care vedem cu toţii în ce stadiu sunt. Sunt neterminate şi astăzi, după 4 ani de administraţie liberal, iar cele care sunt în curs de finalizare ştim cu toţii că nu păstrează calitatea pe care cu toţii ne-am fi dorit să o avem. În acest tandem, împreună cu domnul preşedinte, împreună cu colega mea, doamna Andaluzia Luca, dorim să aducem o altă abordare pentru municipiul Tulcea, vrem să prezentăm tulcenilor un program de guvernare locală asumat. Cred că suntem printre puţinii care au făcut lucrul acesta, prin care ne-am asumat negru pe alb în faţa tulcenilor ce vrem să facem, un program de guvernare locală aşezat pe toate ramurile posibile”.

Candidatul PSD la primăria Municipiului Tulcea, Dragoş Simion a prezentat, în continuare, pe larg principalele obiective ale programului de guvernare locală pentru Tulcea, precum şi soluţii concrete pentru problemele cu care se confruntă zilnic locuitorii municipiului. Principalele teme abordate în cadrul programului de guvernare, şi pentru care candidatul PSD a prezentat soluţiile echipei, sunt legate de dezvoltarea durabilă, infrastructură, mediu, educaţie, sport, cultură, asistenţă socială, implicarea cetăţenilor în deciziile municipalităţii şi, nu în ultimul rând, programe specifice pentru familii, copii, tineri şi seniori.

La rândul ei, preşedinta organizaţiei municipale PSD Tulcea, Andaluzia Luca, a precizat faptul că „PSD are un parteneriat cu toate categoriile socio-profesionale din municipiu şi din judeţ. Vine o perioadă în anul electoral când toată lumea vrea să vopsească gardul, să tragă câte o dungă pe marginea drumului, să asfalteze câte o alee, sau câte o stradă. Lucrul acesta, din păcate, se face haotic, electoral şi doar din 4 în 4 ani, cel puţin în municipiul Tulcea. Am impresia că s-a muncit doar pentru impresia artistică”.

“Ştim cu toţii supărarea tulcenilor şi, mai cu seamă, lucrurile pe care au trebuit să le îndure din cauza acestor lucrări care s-au făcut şi s-au întâmplat în ultimul timp. Echipa de consilieri locali ai PSD este formată din profesionişti din toate domeniile de activitate şi va lucra alături de viitorul primar al municipiului Tulcea, Dragoş Simion, la implementarea programului de guvernare locală pentru Tulcea.” a mai declarat Andaluzia Luca.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea

– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.tlnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*