Un tulcean a murit pe drumul de întoarcere spre casă după ce a fost accidentat

Bărbatul nu a supraviețuit impactului cu mașina. FOTO SAJ Tulcea

Un bărbat din Mahmudia a mers marți 30 ianuarie în județul Constanța să își cumpere o mașină la mâna a doua. A plecat spre casă, însoțit de soție și copii, dar mașina s-a stricat. A coborât să încerce să o repare, dar a fost accidentat mortal.  

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 21.00, pe DN 22, la ieșirea din localitatea Lumina spre Tulcea, imediat după podul de cale ferată. Victima, un bărbat de 36 de ani cumpărase un autoturism Renault Clio la mâna a doua, de la cineva din Constanța și se îndrepta spre Mahmudia, județul Tulcea, în mașină, alături de el aflându-se soția și cei doi copii. La un moment dat, mașina a rămas fără curent și s-a oprit, iar șoferul a coborât să vadă dacă poate remedia problema. Nu a apucat să facă nimic pentru că a fost lovit de un autoturism Hyundai Santa Fe, condus din aceiași direcție de un bărbat de 31 de ani din Cernavodă.

În urma impactului, tulceanul a fost proiectat în afara părții carosabile, decedând pe loc. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanța au deschis o anchetă pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*