Grav accident rutier la ieșirea din Tulcea către Agighiol. Nouă persoane au fost implicate

Accident rutier la ieșirea din Tulcea către Agighiol. FOTO ISU Tulcea

Un grav accident rutier a avut loc astăzi la ieșirea din Tulcea către Agighiol, iar nouă persoane au fost implicate.

Potrivit ISU Tulcea, la ieșirea din Tulcea către localitatea Agighiol s-a produs un accident rutier între un microbuz și o mașină de teren. În ambele vehicule se aflau nouă persoane.

„Până la această oră, sunt asistate medical și urmează să fie transportate la spital 7 persoane. Șoferul mașinii de teren, șoferul microbuzului și 5 pasageri din microbuz.

Persoanele rănite în accident sunt conștiente și au suferit diferite traumatisme” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*