Bărbat de 50 de ani, salvat după ce a căzut în Dunăre, în zona localității Ilganii de Sus

Pompierii tulceni au intervenit la solicitare. FOTO arhiva ISU Delta Tulcea

Un echipaj format din polițiști, cadre medicale și pompieri a intervenit, vineri seară, pentru salvarea unui bărbat ce căzuse în apele Dunării, în zona localității Ilganii de Sus.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, vineri, 19 februarie, în jurul orei 21.30, un bărbat a anunțat, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că a căzut în apă și se îndreaptă către localitatea Ilganii de Sus.

„Deși acesta nu a solicitat ajutor, ținând cont de temperaturile scăzute de afară și de faptul că persoana putea intra în hipotermie, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea cu o ambarcațiune SAR au pornit imediat în căutare”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Echipele de căutare au fost formate din pompieri, doi agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private „Delta”.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predat echipajului de Ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizat, acesta a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*