Un bărbat de 75 de ani din Garvăn a fost dat dispărut

Un bărbat de 75 de ani din Garvăn a fost dat dispărut și este căutat de polițiști.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 17 martie 2024  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jijila, au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 03:30, numitul Sterea  Dumitru de 75 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Garvăn și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:  1,56 m înălțime , ten deschis, păr cărunt.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu pantaloni kaki, pulover de culoare negru, iar pe cap purta o căciulă de culoare negru cu alb.

Cei ce pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*