ENERGOTERM anunță că va opri parțial furnizarea căldurii în municipiul Tulcea

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Pentru perioada următoare prognoza meteo indică temperaturi ridicate, iar în această situație, furnizorul de energie termică din municipiul Tulcea a luat decizia de a sista parțial acest serviciu. 

SC ENERGOTERM SA a anunțat că începând cu data de 7 martie se va sista furnizarea de căldură către abonați în intervalul 8.00 – 16.00. Măsura va fi menținută până pe data de 11 martie când, în funcție de evoluția vremii să se stabilească ce se va întâmpla mai departe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*