FOTO VIDEO Pompierii intervin la o casă din municipiul Tulcea care a luat foc

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. FOTO ISU Delta Tulcea

O familie din municipiul Tulcea, de pe strada Alunișului a avut o surpriză neplăcută luni dimineață. La scurt timp după ce s-au trezit au observat că din acoperișul casei iese fum. Au sunat la 112, iar în ajutorul lor au fost trimise de la detașamentul ISU Delta Tulcea, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 13 subofițeri. Pompierii au stabilit că incendiul se manifesta la acoperiș, în jurul coșului de fum. S-a procedat la decopertarea acoperișului pentru a se putea limita efectele incendiului și stingerea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*