Tulceanul Alin Mihai Șavlovschi a cucerit titlul de vicecampion național la proba de 3.000 metri obstacole

Alin Mihai Șavlovschi. FOTO Club Sportiv Medgidia

Alin Mihai Șavlovschi a cucerit, din nou, titlul de vicecampion național la proba de 3.000 metri obstacole. După o performanță concretizată într-un timp remarcabil de 9:01.13, care i-a adus tânărului tulcean și un nou record personal (PB), el și-a adjudecat medalia de argint la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori, desfășurat săptămâna trecută la Cluj Napoca. Deși Alin este junior, rezultatele sale îi permit să participe și la competițiile de seniori.
Alin Mihai Șavlovschi are dublă legitimare, mai exact la ACS Atletic Delta Chilia Veche și CS Medgidia, și este antrenat de Nicolae Sandu.
Succesul repurtat la Cluj îl aduce pe dublul vicecampion tulcean mai aproape de participarea la Campionatul Mondial U20 din Lima, Peru, provocarea imediat următoare fiind obținerea unei medalii la Campionatul Național de Seniori și Under23, de la Craiova, din această lună.
Ca nivel de performanță, rezultatul obținut recent îl clasează în primii cinci alergători la 3.000 metri obstacole din Europa și pe locul 27 în lume, la categoria lui de vârstă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*