Protest în fața Spitalului Județean Tulcea: angajații nemulțumiți de „creșterile“ salariale din sănătate

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Fluturașii de salariu împărțiți miercuri 11 aprilie în Spitalul Județean Tulcea au adus dezamăgire printre angajați. Salariile au crescut, dar veniturile au scăzut, iar acest lucru a provocat nemulțumiri.

Aplicarea noilor grile de salarizare în sănătate, prin care au fost tăiate sporurile, a provocat în Spitalul Județean Tulcea, a provocat nemulțumiri,

„Îi înțeleg. Au fost înregistrate și creșteri salariale – la medici și asistentele medicale, dar pentru mulți a fost o diminuare a venitului. Nu am avut altfel cum să facem“ a declarat dr. Tudor Năstăsescu, managerul Spitalului Judeţean din Tulcea.

Drept urmare, personalul nemulțumit a anunțat că se adună în fața spitalului începând cu ora 8.00 pentru a-și exprima nemulțumirea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Oare nu le este rușine să deschidă gura,la ce servicii prestează în spitale? Infirmierele vin să facă curat la ora 6 dimineața, dar mai ales cum cum o fac cum o fac, toaletele sunt murdare și pline de bacterii, și după aia te întrebi de ce mor oamenii prin spitale din cauza infracțiunilor. Când își vor face treaba așa cum trebuie, atunci să protesteze dacă nu le convine salariul! Deocamdata la ce servicii prestează, și așa au salariul prea mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*