FOTO Un autoturism a luat foc în Tulcea, pe strada Babadag

Pompierii au intervenit și în scurt timp au reușit să stingă incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați luni în jurul prânzului să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe raza municipiului Tulcea.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 13.00. Dintr-un autoturism parcat pe strada Babadag, în apropiere de sediul BRD, de sub capotă, a fost văzut ieșind fum și foc. La fața locului a fost trimis un echipaj de 8 subofițeri, cu o autospecială și spumă, precum și un echipaj SMURD. Pompierii au intervenit și au reușit limitarea efectelor incendiului, intervenția terminându-se după aproximativ 15 minute. Se bănuie că incendiul a pornit de la un scurt circuit la instalația electrică a mașinii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*