Direcția 5, Fly Project, Cargo și Lidia Buble vin la “Zilele Municipiului Tulcea”. Trei zile de muzică și târg al meșteșugarilor în Piața Civică și pe Faleză

Afișul evenimentului "Zilele Municipiului Tulcea 2017"
Afișul evenimentului "Zilele Municipiului Tulcea 2017"

Primăria Municipiului Tulcea organizează pe Faleza Dunării în perioada 13-15 august o serie de evenimente cultural-artistice dedicate Zilelor Municipiului Tulcea.
Evenimentul va include un târg de meşteşugari ce va avea loc în Piaţa Civică din municipiu, între 12 şi 15 august, care vor pune în valoare tradiţiile şi obiceiurile locale şi naţionale,.

De asemenea, începând din 13 august, pe scena amplasată pe Faleza Dunării, puteţi urmări o serie de concerte ale unor artişti cunoscuţi.

Primul concert are loc pe 13 august, începând cu ora 20.30. Lidia Buble, Ruby și Zagan urcă pe scenă. A doua zi este deschisă de Anca Ciubotaru, care va fi urmată de Fly Project și Direcția 5.

Ultima seara de spectacole începe tot la ora 20.30, iar tulcenii îi vor vedea pe Mariana Cosmici, Pepe și Cargo. Evenimentul se va încheia cu un frumos foc de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*