ISU Tulcea a anunțat că un pompier a fost rănit în intervenția de la pensiunea din Crișan

Incendiu la o pensiune din Crișan. FOTO ISU Tulcea

ISU Tulcea a anunțat că un pompier a fost rănit în intervenția de la pensiunea din Crișan, el fiind transportat la Spitalul Floreasca din București pentru îngrijiri medicale.

În urma prezentării unei stări de rău, unul din colegii noștri a necesitat asistență medicală, ulterior fiind preluat de elicopterul SMURD. În acest moment, starea sa de sănătate este atent monitorizată de către medicii Spitalului Clinic de Urgență Floreasca.

Suntem preocupați de acest aspect și menținem permanent legătura cu medicii curanți, precum și cu familia colegului nostru”, a anunțat ISU Tulcea.

Pompierul respectiv lucreză la ISU Tulcea din 2007 și are 43 de ani.

Un puternic incendiu a distrus duminică o pensiune din Crișan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*