Puternic incendiu de vegetație uscată, stins de pompierii tulceni după 5 ore

Incendiu de vegetație. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu de vegetație uscată a fost stins de pompierii tulceni după 5 ore.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la vegetație uscată, în apropiere de municipiul Tulcea. Către locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

”La sosirea forțelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la vegetația uscată, existând pericolul ca acesta să se extindă și la culturile de grâu din apropiere. În sprijin, s-a deplasat o a treia autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă.

După aproximativ o oră, incendiul a fost localizat, înlăturându-se pericolul de propagare a acestuia.

Intervenția pentru stingerea focului a durat aproximativ 5 ore, iar în urma incendiului a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 90 ha” – ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*