FOTO Ultimele pregătiri pentru Hramul Comunei Sfântu Gheorghe, care are loc pe 6 mai

Primăria Sfântu Gheorghe. FOTO Primăria Sfântu Gheorghe

Administrația publică locală face ultimele pregătiri pentru Hramul Comunei Sfântu Gheorghe, eveniment care este programat pe 6 mai.

Evenimentul este unul tradițional pentru comunitate, iar sărbătoarea este legată de prăznuirea și

cinstirea Marelui Mucenic Sfântu Gheorghe. Manifestarea este organizată de Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

Primarul Valentin Sidorencu a vorbit pentru TLnews despre importanța acestui eveniment.

„Sărbătoarea noastră tradițională este un moment de bucurie și unitate pentru întreaga comunitate din Sfântu Gheorghe. Anul acesta, pe 6 mai, ne dorim să aducem împreună nu doar credincioșii, ci întreaga comunitate într-o atmosferă de sărbătoare și comemorare.

Alături de manifestarea religioasă centrală, organizăm mai multe evenimente sportive și culturale care să ofere distracție și divertisment pentru locuitorii noștri” – a spus primarul  Valentin Sidorencu.

Astfel, de la ora 8.00 are loc slujba religioasă. După încheierea acesteia, se dă startul petrecerii, iar evenimentul va fi deschis de DJ Liviu Stoica. Urmează de la ora 13 un recital al formației “Euxinus” din Sulina.

Competițiile sportive debutează de la ora 13.30 cu un concurs de tricicluri, care se va desfășura pe lângă Parcul de copii pe traseul: strada Școlii – strada a III-a – strada a-lX-a – Circa Veterinară.  Limita de vârstă – 16 ani

De la ora 15.00 va fi dat startul de la km 8 al Dunării pentru concursul de tras la rame, cu condiția să fie înscrise minim 3 echipe.

De la ora 17.00 sunt programate recitalurile corurilor: “Ciornîe Mare” și Katarlezka Zora” din Sfântu Gheorghe.

Un moment festiv va avea loc de la 17.30 când sunt premiate perechile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, iar de la ora 18 este momentul unei tombole cu premii.

Autoritățile au programat de la ora 19 un concurs de dans, iar o jumătate de oră mai târziu sunt premiați participanții la întreceri.

Un recital susținut de Aurel Tămaș este anunțat pentru ora 20, urmat de la ora 21 cu un recital al lui DJ Liviu Stoica.

De la ora 21.30 cei prezenți se vor bucura de un foc de artificii, iar evenimentul se va încheia cu un concert Nightloosers de la ora 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*