FOTO Situația drumurilor din municipiul și județul Tulcea

Se circulă pe toate drumurile, dar în condiții de iarnă. FOTO Facebook/Instituția Prefectului Tulcea

Potrivit reprezentanților Prefecturii Tulcea, chiar dacă județul se află sub avertizare de Cod Galben, momentan nu sunt tronsoane de drumuri închise, dar se circulă în condiții de iarnă.

Pe raza municipiului, autoritățile au scos încă de dimineață utilajele de deszapezire pe șosele. De asemenea se face apel la persoanele fizice și juridice să iasă și să dea zăpada de pe trotuare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Județul Tulcea a intrat iar sub Cod Galben | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*