FOTO Spartanii ANGELO au adus acasă Trofeul competiției Autism 24H pentru a treia oară consecutiv

FOTO CJ Tulcea

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, s-au întâlnit astăzi, începând cu ora 14.00, la sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea, cu reprezentanții echipei Spartanii ANGELO, câștigătorii competiției Autism 24H, desfășurată weekendul trecut la Constanța.

Competiția sportivă cu un puternic caracter social a aliniat la start aproape 70 de echipe din întreaga țară. Cu peste 1600 de kilometri alergați în 24 de ore, cu un record personal obținut de tulceanul Sorin Andrici, căpitanul echipei (186 km în 24 ore), cu peste 100 de kilometri alergați de fiecare participant, echipa Spartanii ANGELO s-a aflat și în acest an, pentru a treia oară consecutiv, pe podium, obținând marele trofeu.

Reprezentanții Spartanilor au vorbit, în cadrul întâlnirii, despre resorturile care au dus la crearea acestei echipe manageriate cu succes de Paula Vals (Grupul de Firme Angelo): „Am avut mai multe participări la competiții similare, dar la un moment dat am decis să avem și noi o echipă aici, la Tulcea, să pornim în concursuri și să reprezentăm orașul și județul nostru“, povestește Alexandru Stoian. Secretul succesului nu constă numai în pregătirea permanentă, în pasiunea fiecăruia dintre ei, nici în talentul Spartanilor, ci în relația frumoasă pe care au dezvoltat-o în ultimii ani: „Cred că secretul nostru este că suntem cu toții ca o familie, suntem extrem de uniți“, povestește căpitanul echipei, Sorin Andrici.

 „Sunteți ambițioși, sunteți puternici, sunteți de neînvins, iar voi ați demonstrat acest lucru în repetate rânduri! Dincolo de aspectul sportiv impresionant, avem aici în vedere și o latură socială a implicării dumneavoastră, ceea ce dă plus valoare rezultatului obținut la finalul săptămânii trecute“, a transmis și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

„Mi se pare foarte important  că ați reușit să strângeți această echipă frumoasă care, iată, obține premii importante în competiții extrem de dificile. Bravo vouă, Spartanilor! Suntem extrem de mândri de tot ceea ce faceți și vă asigur, pe această cale, de toată susținerea Consiliului Județean Tulcea pentru proiectele pe care vi le propuneți“, a transmis administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*