CNAIR a anunțat că au fost deschise circulației și ultimele două sectoare de drum național care erau închise. Este vorba de Nalbant – Ciucurova și Horia – Ciucurova

Mașină de poliție. FOTO IPJ Tulcea

CNAIR informează conducătorii auto că ultimele 2 sectoare de drum național din județele Constanța și Tulcea, respectiv DN 22A între km13 + 000 și 32 + 000.  Nalbant (TL) – Ciucurova (TL) și DN 22D între km40+000 și lm 56+155, Horia (CT) – Ciucurova (TL), au fost deschise astăzi, 28.11.2023, în urma intervenției drumarilor din ultimele 48 de ore.

Astfel, în prezent, nu mai există nici un sector de drum național, expres și autostradă blocat din cauza condițiilor de vreme rea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*