Incendiu provocat de un scurtcircuit electric la o casă din municipiul Tulcea

Incendiu provocat de un scurtcircuit electric la o casă din municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină joi, 18 noiembrie, în jurul orei 17.00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Plugarilor din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„Incendiul, ce se manifesta într-un dormitor al locuinței, a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, care au acționat și pentru evacuarea fumului din încăpere. În urma producerii evenimentului, au ars instalația electrică și o parte din mobilierul camerei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Aceștia au mai precizat că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*