FOTO Misiune dificilă a pompierilor tulceni pentru salvarea unei pisici căzute de la etaj

Pompierii au trebuit să improvizeze pentru a salva pisica. FOTO ISU Delta Tulcea

În cursul serii de 15 iunie, în jurul orei 22.00, pompierii tulceni din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați de proprietara unei pisici, pentru a-i salva animalul.

Pisica buclucașă ieșise pe pervazul geamului și din neatenție a căzut în afara. Spre norocul său, a reușit să se agațe de pervazul etajului 3. Din nefericire, acolo nu era proprietarul acasă, așa că stăpâna pisicii a fost nevoită să apeleze la pompieri.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 4 subofițeri și după aproximativ jumătate de oră și ceva bătăi de cap, au reușit să recupereze pisica teafără.

Din cauza terenului și a sârmelor de rufe de la geamuri, pompierii nu au putut întinde scara și astfel să ajungă la pisică, așa că s-au văzut nevoiți să găsească alte soluții. Întâi au legat un coș cu o sfoară și l-au coborât pe geam, dar pisica nu a vrut deloc să intre în el. Atunci, au observat că pisica avea o zgardă la gât, așa că au coborât o cange și cu cârligul acesteia au reușit să prindă pisica și să o aducă în siguranță în apartamentul stăpânei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*