FOTO Jandarmii tulceni au parcurs prima etapă din „Ștafeta veteranilor“ Go Invictus!

Jandarmii constănțeni participă la "Ștafeta veteranilor" Go Invinctus! 2018. FOTO IJJ Tulcea

Veteranii români – Go Invictus! își propun ca în anul centenarului, la a V-a ediție a „Ștafetei veteranilor“ să realizeze cea mai lungă ștafeta. Veteranii vor să parcurgă peste 5.000 de kilometri, unind toate reședințele de județ din țară.

Marți, 8 octombrie, începând cu ora 7.00, trei subofițeri din cadrul I.J.J. Tulcea au luat startul la „Ștafeta veteranilor” ediția 2018.

Plt. adj. șef Andrici Sorin, plt. maj. Grosu Florin și plt. maj. Ivanov Lucian, alături de militari din Regimentul 307 Infanterie Marină Babadag, Depozitul 342 Mixt Codru și Divizionul 80 Vedete Fluviale, participă la competiția de cros ștafetă pe ruta Tulcea -Constanța cu ocazia zilei armatei române.

Jandarmii tulceni au alergat din Tulcea până în localitatea Babadag, unde au predat ștafeta celorlalți militari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*