FOTO Incendiu la o locuință din localitatea Somova. Proprietarul casei a încercat să stingă singur focul și a suferit arsuri pe față și palme

Incendiu la o casă din localitatea tulceană Somova. FOTO ISU Delta

Un bărbat a fost rănit pe când încerca să își salveze bunurile din casa care îi luase foc. Incendiul a izbucnit la o licuință din localitatea Somova.

În jurul orei 12.50, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă în localitatea Somova.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 14 subofițeri.

Incendiul a fost anunțat de către vecini, care au văzut fumul ieșind din dreptul dormitorului. Inițial, proprietarul în vârstă de 48 de ani nu era acasă, dar alertat de vecini a venit, și în încercarea de a salva din bunuri s-a ales cu arsuri ușoare pe față și palme.

Echipele de intervenție au găsit un dormitor cuprins de flăcări, dar au reușit să stingă focul în scurt timp și să limiteze pagubele. Anchetatorii au stabilit că focul a izbucnit de la câteva scântei care au sărit din sobă.

Proprietarul casei care a refuzat transportul la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*