Week-end plin de evenimente pentru tulceni. Unde vor acționa jandarmii la sfârșit de august

Jandarmii vor asigura liniștea și ordinea publică. FOTO IJJ Tulcea

În ultimul weekend din luna august aproximativ 35 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice la manifestări cultural – artistice şi sportive.

În ziua de 25 august, în zona Lacului Ciuperca se va desfăşura proba de MiniTRI a Delta Rowmania Triathlon, etapă a circuitului European de Triatlon. În localitatea Colina va avea loc “Întâlnirea fiilor satului” ediţia a -VII-a iar pentru promovarea turismului şi a cicloturismului în zona Luncaviţa- Munţii Măcinului se va desfăşura “Explorer MTB Challenge”.

În data de 26 august, Asociaţia “Ivan Patzaichin – Mila 23“ va organiza în zona Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea Delta Rowmania Triathlon- etapa Circuitului European de Triatlon.

Pentru evitarea apariţiei unor situaţii nedorite sau conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor:

  • să respecte toate măsurile luate de organizatori şi indicaţiile jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică;
  • să respecte locurile stabilite pentru spectatori şi să se dispună numai în zonele destinate staţionării publicului;
  • să nu pătrundă în spaţiul destinat competiţiilor sportive;
  • să se delimiteze de persoanele sau grupurile de persoane care se manifestă contrar normelor de conduită civică sau care prezintă un comportament deviant;
  • să sesizeze prompt organele de ordine publică prin contact direct sau prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, despre săvârşirea unei fapte penale sau contravenţionale sau despre producerea unei situaţii de urgenţă.

Încălcarea dispoziţiilor legale atrage, după caz, răspunderea civilă, contravenţională sau penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*