Polițiștii tulceni au răspuns la 45 e apeluri 112 în 24 de ore și au constatat 5 infracțiuni

Polițiștii tulceni au acționat pentru menținerea liniștii și ordinii publice. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au intervenit la 45 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale.

La data de 5 septembrie, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 45 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în ultimele 24 ore au fost constatate 5 infracțiuni.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.115 de lei, dintre care 11 sancțiuni în valoare de 5.400 lei au fost aplicate la Legea nr. 61/1991 privind psancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Polițiștii rutieri au aplicat 85 sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 44.700 de lei, din care 41 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Totodată, polițiștii rutieri au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*