FOTO Incendiu la o casă din comuna Slava Cercheză. Pompierii militari au oprit la timp extinderea flăcărilor

Incendiu în podul unei case din Slava Cercheză. FOTO ISU Delta
Incendiu în podul unei case din Slava Cercheză. FOTO ISU Delta

Un incendiu izbucnit la o casă din comuna tulceană Slava Cercheză a fost lichidat la timp de pompierii militari.

Alarma a fost dată în jurul orei 8.00 a zilei de 4 ianuarie. Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta în podul unei case.

O autospecială de stingere cu apă și spumă, o mașină SMURD și 8 subofițeri s-au deplasat la locul intervenției. Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 10 metri din podul casei, care era construit din grinzi, șipci, lut și stuf. Pentru a limita pagubele, pompierii au evacuat bunurile materiale din camerele afectate.

Pompierii spun că o cauză probabilă a producerii incendiului este neizolarea corespunzătoare a coșului de fum față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*