Salariile din Primăria Tulcea. Constantin Hogea primește 17.100 lei/lună, iar un simplu muncitor are venit de bază de 3169 lei

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Dacă te-ai întrebat care sunt veniturile din administrația locală tulceană, de acum poți să le vezi. Conform unei statistici întocmite de Direcția Economică din Primăria Tulcea, instituția are 89 de poziții disponibile, iar angajații primesc de la 3169 lei la 17.100 lei – doar pentru salariul de bază.


Citește și: Cum justifică viceprimarul Andaluzia Luca mașinile noi cumpărate de Primăria Tulcea: “E normal să am o mașină, raportat la câte deplasări fac datorită serviciului”


Cel mai mic salariu este pentru un muncitor cu studii medii. Cu 150 lei mai mult câștigă un agent de securitate, dar acesta poate să primească și sporuri de noapte de 25%.

Șoferii din Primăria Tulcea se bucură de un venit de 4042 lei în timp ce un inspector de specialitate debutant poate să câștige între 4156 și 7895 lei pe lună. Veniturile cresc cu funcția și responsabilitățile. Polițiștii locali, de exemplu, au salarii între 4806 lei și 7646 lei/lună, iar un consilier juridic poate să încaseze aceeași sumă ca și cel mai bine plătit polițist.

Șefii de birouri se bucură de venituri lunare de bază de 9394 lei la care se pot adăuga și sporuri, în timp ce șefii de servicii au salarii care depășesc 10.000 lei. Conform aceleiași grile publicate de Primăria Tulcea, Arhitectul șef al orașului are un salariu de bază de 12584 lei.

Nici viceprimarii Andaluzia Luca și Petre Marinescu nu o duc mai rău. Salariul de bază pentru un reprezentant ales politic este de 15.200 lei. Chiar și așa, primarul are cu 2000 lei mai mult pe lună.

De menționat este și faptul că salariul Primarului și viceprimarilor au crescut în ultimele 6 luni cu 4000 lei. Salariul cel mai mic a crescut cu doar 500 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Cam mare salariul primarului si viceprimarului tinand cont de realizarile lor.Mai exact tot ce s-a facut ,s-a facut de mantuiala numai ca sa se justifice niste cheltuieli.

  2. Și atunci ne mai mirăm că se surpă străzile,nu există bani de coșuri de gunoi,sau alte lucruri necesare orașului nostru!?

  3. I-auzi calu’ meu ! Prea mari salariile la scarbele astea. Ce fac ei pentru banii astia ? NE FURA !!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*