FOTO Incendiu la cariera de la Măcin

Pompierii din stația Măcin au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la un utilaj din carieră. FOTO ISU Delta

Secția de pompieri Măcin a intervenit la stingerea unui incendiu care se manifesta la un buldo excavator din cariera Măcin.

Utilajul era în lucru, iar lucrătorul a observat la un moment dat, în jurul orei 17.30, că s-a aprins. S-a evacuat întreg personalul la distanță și s-a apelat numărul unic de urgențe 112. La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri. După aproximativ o oră și jumătate, pompierii au reușit să lichideze incendiul după aproximativ o oră și jumătate. Din păcate, utilajul a ars în totalitate. Specialiștii vor stabili care au fost cauzele care au dus la producerea incendiului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*