Autoturism cuprins de flăcări în municipiul Tulcea

Autoturism cuprins de flăcări în municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 12 mai, în jurul orei 16.40, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, în municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat 12 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta cu degajare de fum la partea din față a mașinii. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fiind afectat compartimentul motor. Cel mai probabil evenimentul a fost provocat de un scurtcircuit”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul autoturismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*