FOTO Furtuna a dărâmat un copac pe șosea la ieșirea din municipiul Tulcea

Pompierii tulceni au eliberat carosabilul de copacul rupt. FOTO ISU Delta Tulcea

Aproape de ieșirea de sub incidența Codului Portocaliu, un incident s-a înregistrat la ieșirea din municipiul Tulcea spre localitatea Somova. Un copac a fost rupt de furtună și s-a prăbușit pe carosabil. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

La fața locului a fost trimis un echipaj de la Detașamentul de pompieri Tulcea al ISU Delta, fiind vorba de o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri. În scurt timp, pompierii au tăiat resturile lemnoase și au eliberat carosabilul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*