FOTO „Agricultură“ in-door și cu iz penal descoperită de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea

Bărbații care cultivau cannabis au fost trimiși în judecată. FOTO Politia Romana - DIICOT

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Tulcea, au efectuat două percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de cultivare de droguri de risc fără drept.

În cursul zilei de 10 octombrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea și cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat două percheziţii în locuințele a doi bărbați de 28 și 34 de ani, care ar fi înființat și îngrijit o cultură in-door de canabis, într-o locuință din localitatea Dăeni, județul Tulcea, în scopul comercializării drogurilor.

În urma perchezițiilor efectuate, în localitatea Dăeni, județul Tulcea și în municipiul Constanța, a fost descoperită o cultură in-door de cannabis compusă din 53 de plante în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 5 şi 160 de centimetri și fragmente vegetale uscate (7225,08 grame). Au fost ridicate echipamente (telefoane mobile, tablete, HDD-uri) și substanțe (tulpini de plante secționate, ghivece în diferite forme), precum și sumele de 3.960 de lei și 50 de euro.

În aceeași zi, polițiștii au ridicat un colet destinat bărbatului de 28 ani, iar în urma percheziționării au fost găsite 65 de semințe de cannabis.

Suspecții au fost prezentați Tribunalului Tulcea în cursul zilei de 11 octombrie cu propunerea de arestare preventivă, dar instanța a dispus măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*