FOTO Un tânăr din Baia a decedat după ce a pus la pământ cu BMW-ul pe care îl conducea, un stâlp de beton aflat pe câmp

Mașina scăpată de sub control a rupt un stâlp aflat pe câmp. FOTO SAJ Constanța

Un autoturism BMW scăpat de sub control, care se deplasa probabil cu o viteză foarte mare pe un drum comunal din județul Tulcea, a ieșit pe câmp unde, după câțiva zeci de metri a rupt un stâlp de beton și și-a continuat cursa nebună pe câmp. Tânărul aflat la volanul mașinii a fost găsit decedat.

Accidentul a avut loc în dimineața de 7 octombrie, în jurul orei 10.45 pe Drumul Comunal – DC 77, Panduru – Baia. Anchetatorii din cadrul IPJ Tulcea au stabilit faptul că șoferul în vârstă de 22 de ani din localitatea Baia, în apropiere de intrarea în localitate nu a adaptat viteza condițiilor de drum și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a părăsit partea carosabila, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din beton aflat pe câmp pe care l-a doborât, apoi și-a continuat drumul pe câmp.

La fața locului au intervenit echipaje de poliție și ambulanță, dar și echipajul elicopterului SMURD din Constanța. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i slava viața șoferului, acesta fiind declarat decedat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*