Ziua Silvicultorului, sărbătorită la Tulcea

Ziua Silvicultorului, sărbătorită la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, miercuri, 19 iunie 2024,  la manifestările desfășurate la Tulcea cu ocazia Zilei Silvicultorului. Acțiunile organizate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri au beneficiat și de prezența ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.

„Este o bucurie pentru noi că acest eveniment a fost organizat la Tulcea, județ care posedă un potențial deosebit, după cum știm cu toții. Mă gândesc că organizatorii vor fi gazde bune și că veți pleca numai cu impresii plăcute din această mică ședere la noi.

Este bine că Ziua Silvicultorului se organizează aici, pentru că noi, la Tulcea, nu suntem atât de bogați în ceea ce înseamnă zestrea forestieră, dar pot spune că cei care lucrează în județ în acest domeniu – silvicultorii noștri – își fac treaba cu multă abnegație. Bravo lor, bravo tuturor celor care încearcă să păstreze în această țară zestrea forestieră. Vă doresc să rămâneți, în continuare, drepți și mândri, să reușiți să realizați tot ceea ce vă propuneți și să ajutați România să devină un model în ceea ce privește protecția zonelor împădurite.

Este o vorbă: „Românul este frate cu codrul“. Să nu vă trădați niciodată frații!“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*