Autotren încărcat cu oi, răsturnat în apropierea localității tulcene Ceamurlia de Sus. Aproximativ 100 de animale au murit

Autotren încărcat cu oi, răsturnat în apropiere de Ceamurlia de Sus. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 1 august, în jurul orei 17.25, la un accident rutier petrecut pe DJ 222B, în apropierea localității Ceamurlia de Sus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în eveniment a fost implicat un autotren încărcat cu oi, care s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Conducătorul auto a fost monitorizat de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital. Din nefericire, aproximativ 100 de oi din cele 250 aflate în autotren au decedat. Proprietarul animalelor a trimis un alt auto pentru preluarea animalelor”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea scurgerilor de carburanți și ulei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*