Femeie de 51 de ani, din Luncavița, salvată de pompierii tulceni după ce a căzut într-o fântână

O femeie din Luncavița a fost salvată de pompierii tulceni după ce a căzut într-o fântână
O femeie din Luncavița a fost salvată de pompierii tulceni după ce a căzut într-o fântână

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină, duminică noapte, în localitatea Luncavița, unde o femeie în vârstă de 51 ani căzuse într-o fântână adâncă de 20 de metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Tulcea, incidentul a fost semnalat în jurul orei 23.30, iar la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Secția de pompieri Măcin și o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată și cu echipamente de salvare de la adâncimi de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

„Deoarece victima era în viață și striga după ajutor, plt. maj. Bâlea Dumitru nu a stat niciun moment pe gânduri și a coborât în fântâna adâncă de 20 de metri ajutat de colegi și cetățenii prezenți la fața locului. Operațiunea de extragere a victimei din fântână a durat aproximativ 15 minute”, au precizat pompierii tulceni.

Femeia a fost scoasă în stare de conștiență și preluată de către un echipaj SAJ. Aceasta a primit îngrijiri și se află în afara oricărui pericol.

Plutonierul major Dumitru Bâlea
Plutonierul major Dumitru Bâlea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*