Fată de 14 ani din Babadag, dispărută de acasă

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

O fată în vârstă de 14 ani din Babadag este căutată de polițiștii tulceni, după ce a dispărut de acasă.

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au fost sesizați cu privire la dispariția minorei Ismail Sibela, de 14 ani, din orașul Babadag.  În după-amiaza zilei de 5 ianuarie, fata a plecat în mod voluntar de pe raza orașului Babadag, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

Ea are o înălțime de 1,50 metri, constituție astenică, ochi albaștri, păr blond. La data plecării, acesta purta o bluză albă  și o rochie galbenă. Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați de polițiști să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE:

În urma activităților desfășurate de polițiști, minora de 14 ani, din Babadag, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 6 ianuarie, a fost identificată pe raza orașului Babadag.

Aceasta le-a declarat polițiștilor că, pe perioada absenței de la domiciliu, s-a aflat pe raza municipiului Constanta, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*