Două persoane rănite după ce s-au răsturnat cu căruța în zona pădurii Letea

Două persoane rănite după ce s-au răsturnat cu căruța în zona pădurii Letea

Polițiștii tulceni au fost sesizați marți, 16 august, cu privire la faptul că un atelaj hipo care se deplasa pe digul de protecție împotriva inundațiilor de pe raza localității C.A. Rosetti, în zona pădurii Letea, în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat, două dintre persoane fiind rănite.

La fața locului au intervenit atât polițiști și salvatori SMURD, cât și polițiști de frontieră și elicopterele SMURD din Constanța și Galați.

Astfel, potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au plecat din doua direcții diferite, Sulina și Periprava, cu ambarcațiunile din dotare, și foarte rapid, cunoscând toată zona de responsabilitate, au ajuns la cei aflați în nevoie.

„Împreuna cu echipajele SMURD și cu un coleg din cadrul Postului de Poliție C.A. Rosetti, au transportat persoanele ranițe la cele doua elicoptere venite în sprijinul acestora, asigurându-le în acest fel o asistență medicală cât mai rapidă”, au transmis sursele citate.

Persoanele în cauză au fost transportate cu un elicopter SMURD către o unitate de primiri urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*