Doi infractori condamnați pentru tâlhărie au fost prinși de polițiștii tulceni

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Poliției Orașului Babadag au acționat pe raza orașului Babadag, județul Tulcea. Aici au fost identificați și reținut doi bărbați cu vârstele de 33 ani și 28 de ani, pe numele cărora Judecătoria Babadag a emis mandate de executare a pedepsei închisorii pentru 4 ani, respective 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Persoanele în cauză au fost încarcerate în Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*