Adăpost de animale din Măcin, distrus de un incendiu

FOTO ISU Tulcea

Un adăpost de animale din Măcin a fost distrus de un incendiu.

Potrivit ISU Tulcea, în această dimineață, în jurul orei 08:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost sesizat la numărul unic de urgență 112 , despre producerea unui incendiu la un adăpost de animale din localitatea Măcin, județul Tulcea.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu 2 autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă.

“La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, la adăpostul de animale în care se aflau mai multe găini.

Salvatorii au acționat pentru localizarea și lichidarea focului în timp operativ, evitând propagarea acestuia.

Din păcate, în urma incendiului au ars 15 păsări și adăpostul, pe o suprafață de 20 mp. Pompierii au reușit să salveze alte 190 de păsări și un câine.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*