Doi indivizi au fost prinși de polițiștii tulceni, la volan dar fără permise de conducere

Polițiștii au depistat în trafic doi inidvizi fără permise de conducere. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au întocmit dosare penale unor indivizi care se credeau șoferi deși nu aveau permis de conducere pentru nici un fel de categorie.

În cursul zilei de 22 februarie, polițiștii Postului de Poliție Horia au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Horia, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere. Două zile mai târziu, pe 24 februarie, polițiștii Postului de Poliție Sarichioi au depistat un tânăr de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sarichioi, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că proprietarul autoturismului, un bărbat de 40 ani, din Tulcea, i-ar fi încredințat tânărului autoturismul să-l conducă.

Pe numele acestora s-au întocmit dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*