Patru șoferi beți au fost depistați de către polițiștii tulceni pe drumurile din județ

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Patru șoferi inconștienți, care s-au urcat băuți la volan s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de către polițiștii de la rutieră.

Astfel, în data de 12 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Chilia Veche au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, având concentrația de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. A doua zi, lucrătorii Poliției Orașului Babadag au depistat un bărbat de 44 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Babadag, județul Tulcea, având concentrația de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Peste câteva ore, în noaptea de 13/14 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Greci împreună cu polițiștii Postului de Poliție Turcoaia, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN 22D, au depistat un bărbat de 28 ani din orașul Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, având concentrația de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ultimul infractor a fost depistat în ziua de 14 ianuarie, când, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 46 ani din localitatea Agighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Frecăței, având concentrația de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat .

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*