Doua stații de încărcare pentru mașinile electrice, montate în municipiul Tulcea

Doua stații de încărcare pentru mașinile electrice, montate în municipiul Tulcea. FOTO Facebook Stefan Ilie

Doua stații de încărcare pentru mașinile electrice, de 22 KW, au fost montate, săptămâna aceasta, la Pelican și în Piața Nouă, a anunţat primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie.

Potrivit acestuia, alte două stații vor fi montate săptămână viitoare pe Babadag și la Sindicate.

„Parcările din dreptul lor vor fi semnalizare corespunzător, iar în perioada următoare, cu ocazia transformării unor străzi în sensuri unice și marcarea unui număr suplimentar de locuri pentru parcări, vor mai fi montate și alte instalații pentru încărcarea electrică”, a precizat edilul.

El a mai spus că în curând vor fi oferite informații detaliate și despre propunerile înființării unor sensuri giratorii provizorii, în zonele Egreta și Sindicate, până la începerea lucrărilor de execuție pentru modernizarea transportării apelor pluviale și canalizare, precum și pentru fluidizarea traficului și creșterea numărului locurilor de parcări, când mai multe străzi vor fi transformate în sensuri unice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*